Verzenden en Retourneren

Verzenden

Wij versturen binnen Nederland. Wij doen ons best om alle bestellingen dezelfde dag te versturen als de bestelling voor 15.00 is geplaatst, soms kan dit een dag langer duren. Als we je pakketje hebben verstuurd is het afhankelijk van PostNL hoe snel je het in huis hebt. Onze ervaring is dat je pakketje na verzending door ons binnen 1 tot 2 werkdagen binnen is.

Binnen Nederland berekenen wij voor pakketjes met sieraden/accessoires 1,95 euro verzendkosten. Als je 100% zeker wil zijn dat je pakketje met sieraden aankomt, kun je voor 3,95 euro kiezen voor verzending met Track and Trace. Als je ook tassen of andere grotere producten bestelt wordt het pakket groter en bedragen de verzendkosten 6,75 euro.

Als je je bestelling voor een bepaalde datum binnen wil hebben, laat het ons dan even weten door middel van een mailtje te sturen naar info@musthavesthelabel.nl. We kijken dan wat we voor je kunnen doen.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over je product dan mag het je het natuurlijk retourneren.

Wat zijn de voorwaarden als je wilt retourneren?

Voorwaarden zijn dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, dat je het product niet gedragen hebt en dat je het in de originele verpakking retourneert.

Wat kan ik niet retour sturen?

Oorbellen mogen helaas niet geretourneerd worden vanwege de hygiëne. 

Worden de retour verzendkosten vergoed?

Retour zenden doe je op eigen risico en op eigen kosten.

Hoe meld ik mijn retour aan?

Als je iets wil retourneren stuur ons dan even een mail naar klantenservice@musthavesthelabel.nl. Vermeld je naam en ordernummer en geef aan wat je wil retourneren. Zodra we je item binnen hebben betalen we binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug.